Deelnemen

 

Barokopera Amsterdam koestert de band met haar publiek, ook buiten de voorstellingen. Deze band kan op verschillende manieren worden verdiept.


Nieuwsbrief
U kunt Barokopera Amsterdam volgen door in te schrijven op de Nieuwsbrief. Deze wordt per email verspreid.

De Nieuwsbrief is gratis: klik hier voor inschrijving
 
Vrienden
Ook kunt u Vriend worden van Barokopera Amsterdam. De Vrienden van Barokopera Amsterdam hebben een streepje voor. Ze zijn als eersten op de hoogte van de nieuwtjes en als ze niet allemaal tegelijk komen mogen ze allemaal een keer een repetitie bijwonen. Maar het leukste is het om met vrienden onder elkaar de voorpremière mee te maken van een nieuwe voorstelling met een gezamenlijk borreltje achteraf.

Vriend worden van Barokopera voor 50 EUR per jaar: klik hier voor aanmelding.

Purcell Kring
Voor echte liefhebbers van de muziek van Barokopera Amsterdam zijn wij bezig met de oprichting van de Purcell Kring. De Kring heeft als doel de kennis over deze muziek te verhogen. Daarvoor worden specifieke activiteiten georganiseerd. Daarboven genieten de Kringleden een bijzondere behandeling bij concerten, ook in het buitenland. Nadere informatie volgt binnenkort op deze pagina.

N.B. Voor giften aan Barokopera  geldt de fiscaal gunstige ANBI-regeling.

 

Sponsoring

Bedrijven en instellingen zijn welkom om Barokopera op flexibele wijze te sponsoren met heldere en afgestemde tegenprestatie (al dan niet productiegebonden, event optredens, gepersonaliseerde CD’s etc). 

Klik hier voor email contact of bel 06 195 022 82 

 « Vorige