Home

 

Barokopera Amsterdam combineert authentiek uitgevoerde muziek met eigenzinnig hedendaags theater, toegankelijk voor een breed publiek.

Lees meer...

 

 

 

 

 

In oktober: King Arthur in Heerenveen en Gent (B)

Na een hele reeks succesrijke voorstellingen in Frankrijk (o.a. te Parijs en in de Opéra de Reims) keert BOA  nu met de King Arthur terug naar het Nederlandse en Vlaamse publiek

6 oktober 2015: Posthuistheater Heerenveen

8 oktober 2015: De Bijloke Gent (B)


Lees meer…
Klik hier om de flyer te downloaden

 

 

CD King Arthur uitgebracht bij Harmonia Mundi

 

Na een reeks concertante uitvoeringen waaronder in de Grote Zaal van het Concertgebouw (Zondagochtendconcerten) is eind 2013 onze King Arthur CD uitgebracht onder het label Ligia Digital, gedistribueerd door Harmonia Mundi. U kunt hem ook hier bestellen (prijs : € 25).

 

 

Dit najaar: Don Giovanni, 1815!

 

Inmiddels zijn onze voorbereidingen begonnen voor een bijzondere nieuwe productie. We nemen u mee naar het Den Haag van 1815 waar gerepeteerd wordt voor een Franse bewerking van Mozarts Don Giovanni. Of liever, twéé bewerkingen, waartussen regisseur en zangers maar moeilijk kunnen kiezen: wordt het de bravere  versie van Kalkbrenner of toch de stoutere van Castil-Blaze? In elk geval zal de schitterende muziek van Mozart van het podium af spatten!
Lees meer...

Klik hier om de flyer te downloaden

 

 

 

   Tevens in reprise in 2015/16
Purcell Gala 2, William & Mary
Een muzikale reis naar Engeland aan het einde van de Nederlandse Gouden Eeuw

Een vervolg op het succesvolle Purcell Gala I aan de hand van het latere werk van Henry Purcell, de hofmusicus van het koningspaar William and Mary en de grote Londense muziektheaterman.
Lees meer…
Klik hier om de flyer te downloaden

 

Händel Revue

Onze derde politiek-historische revue, die een vrolijk licht werpt over de verwikkelingen en tegenstellingen, muzikaal en politiek, in het Europa van de achttiende eeuw.

Met Händel, Lully,Rameau en tot slot Pergolesi.

Lees meer…
Klik hier om de flyer te downloaden

 

 

    

    « Vorige